Expressz gyorsszolgálat szerviz - Pelbárt László - Nyíregyháza  Tel.: 30 9750 181
info@vizesmester.hu
 

Központifűtés szerelés

Fűtésszerelés A-Z ig.


Fűtésrendszer szerelés, javítás, karbantartás.

Csőtörése van? Beázik a lakás? Nincs fűtése, fázik? Csöpög az elzáró szelep a radiátornál? Vagy csak régi csapját szeretné újra cserélni? Hívjon segítünk!

Szerelőink minden sürgősségi és eseti, vízzel és fűtéshálózattal kapcsolatos hibaelhárítást gyorsan elvégeznek! Mestereink minden esetben a lehető legnagyobb bajra készülnek és ennek megfelelően minden olyan speciális géppel, anyaggal és szerszámmal rendelkeznek, melyre egy beavatkozás során szükség lehet. Ezen felül új és használt lakások, épületek szerelését, felújítási munkáit is vállalják, legyen az radiátor vagy szelep esetleg gázkészülék cseréje. 

Cégünk szakmai felelősség biztosítással rendelkezik.

A magas minőség, a hosszú élettartam és a gyártói garancia megőrzése érdekében előnyben részesítjük azokat a nyomócső hálózati rendszereket, amelyekben nincsen külön tömítő anyag,  mely a későbbiekben hibaforrás lehetőség, (elöregedés stb.).  Ilyenek az  ötrétegű csövek, többek között az Unipipe vagy a Multitubo rendszerek. Ezeket kivétel nélkül pneumatikus présszerszámmal szereljük a tökéletes csatlakozás érdekében.

Expressz gyorsszolgálat szerviz  -  Pelbárt László  -  Tel.:  +36 30 9750 181