Expressz gyorsszolgálat szerviz - Pelbárt László - Nyíregyháza  Tel.: 30 9750 181
info@vizesmester.hu
 

Vízszerelés

Vízvezeték szerelés, javítás, karbantartás A-Z ig.

Csőtörése van?  Beázik a lakás?  Hívjon bizalommal, mi segítünk!

Szerelőink minden sürgősségi és eseti, vízzel és fűtéshálózattal kapcsolatos hibaelhárítást gyorsan elvégeznek! Minden esetben a lehető legnagyobb bajra készülnek és ennek megfelelően minden olyan speciális géppel, anyaggal és szerszámmal rendelkeznek, melyre egy beavatkozás során szükség lehet. 

Ezen felül új és használt lakások, épületek szerelését, felújítási munkáit is vállalják, legyen az a wc kagyló cseréje, vagy akár egy mosdó szifon csere.
 

Cégünk szakmai felelősség biztosítással rendelkezik.

A magas minőség, a hosszú élettartam és a gyártói garancia megőrzése érdekében előnyben részesítjük azokat a nyomócső hálózati rendszereket, amelyekben nincsen külön tömítő anyag, mely a későbbiekben hibaforrás lehetőség, (elöregedés stb.). Ilyenek az ötrétegű csövek, többek között az Unipipe vagy a Multitubo rendszerek. Ezeket kivétel nélkül pneumatikus présszerszámmal szereljük a tökéletes csatlakozás érdekében.

A fogyasztók (csaptelepek stb.) élettartamának hosszabbítása érdekében ajánljuk egyes vízszűrők és szükség esetén vízlágyítók beépítését, mely legtöbb csaptelep gyártói garanciájának feltétele.
 

Expressz gyorsszolgálat szerviz  -  Pelbárt László  -  Tel.:  +36 30 9750 181